تاریخ انتشار : چهارشنبه 19 شهریور 1399 - 18:40
کد خبر : 72665

ادامه بررسی اراضی شالیکاری خسارت دیده گیلان

ادامه بررسی اراضی شالیکاری خسارت دیده گیلان

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان از بازدید گروه پژوهشگر مروجان ارشد از اراضی شالیکاری خسارت دیده استان خبر داد. منشی زاده در جمع خبرنگاران گفت: پیرو دستور معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در خصوص حضور فعال و تأثیرگذار پژوهشگر مروجان ارشد برای حمایت تولید و کاهش

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان از بازدید گروه پژوهشگر مروجان ارشد از اراضی شالیکاری خسارت دیده استان خبر داد.

منشی زاده در جمع خبرنگاران گفت: پیرو دستور معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در خصوص حضور فعال و تأثیرگذار پژوهشگر مروجان ارشد برای حمایت تولید و کاهش خسارات ناشی از بارندگی‌های شدید اخیر در استان گیلان، دکتر توکلی از گروه پژوهشگر مروجان ارشد و سرپرست منتخب شبکه دانش کشاورزی به همراه پژوهشگران ارشد استان از شالیزارهای خسارت‌دیده بارندگی‌های اخیر بازدید کرد.

وی با بیان اینکه این گروه بررسی‌های لازم در خصوص خسارت سیل و بارندگی‌های شدید در زمان رسیدن و برداشت برنج انجام شده است، گفت: این گروه به‌منظور بازدید میدانی و ارائه توصیه‌های فنی از شالیزارهای آسیب‌دیده بارندگی اخیر دو شهرستان املش در شرق و شهرستان صومعه‌سرا در غرب استان اعزام شدند.

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان ادامه داد: موضوعات مورد بررسی توسط گروه پژوهشگران مروج ارشد در بخش‌های زراعی- باغی و آب‌ و خاک بوده که در دو شهرستان منتخب که بیشترین خسارت را دیده بودند، انجام گرفت.

منشی‌زاده گفت: شناسایی مناطق پرخطر و سیل‌خیز، توجه بیشتر به مدیریت ریسک قبل از مدیریت بحران، مدیریت در انتخاب ارقام مناسب، مدیریت مناسب در تغذیه گیاهی، راهکارهای مناسب در جهت کاهش ضایعات وارده، ارائه توصیه‌های فنی و ترویجی، احداث و ترمیم سیستم آب‌رسانی و زهکشی مناسب، احداث انهار اضطراری در مواقع خطر، انجام بیمه گروهی- بررسی و توجه بیشتر به حوزه‌های آبریز و مسیرها تا شالیزار، سازگاری کشاورزی و کشاورزان با مناطق سیل‌زده، تعمیر و لایروبی انهار، زهکش‌ها، سردهنه‌ها، بهره‌مندی از آب بندانها و … از اهم موارد و مصوبات این نشست است.

وی افزود: جهت پیشبرد اهداف و نتایج مورد انتظار بررسی‌های گروه پژوهشگران مروج ارشد، همکاری و هماهنگی دستگاه‌ها و نهادهای دولتی برون سازمان مرتبط با موضوع از جمله: ستاد بحران استانداری، سازمان آب منطقه‌ای، هواشناسی کشاورزی، موسسه تحقیقات برنج کشور و … ضرورت دارد.

منشی‌زاده تصریح کرد: تعداد پژوهشگر مروجان ارشد در سازمان تات در کل کشور ۱۰۰ نفر تعیین‌شده که از این تعداد در استان گیلان، چهار نفر از محققین معین که سه نفر از موسسه تحقیقات برنج کشور و ۱ نفر از مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان هستند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.